Jablečný štrůdl z lístového těsta |
Voňavé anglické thea, ... třeba o páté... |
Mravencová bábovka |
Bábovka je opravdu hooodně jedlá, recept je až z Vídně !
Mravencová bábovka
15 dkg másla
20 dkg práškového cukru / dávám méně/
4 žloutky + sníh
1 vanilkový cukr /nejlépe dřeň z vanilkového lusku/
25 dkg polohrubé mouky
1/2 prášku do pečiva
a to hlavní - vaječný koňak /lze nahradit žloutkem ,smetanou a rumem/, množství dle chuti
čokoládová rýže /alias mravenci/
Dobrou chuť!
Maru. mňam,mňam, narobila si mi také chúťky, že som sa musela najesť.
OdpovědětVymazatKrásny deň Jana
Maru,рečení - super!!!Bravo!!!
OdpovědětVymazatRecept na babovecku urcite odkladam :) Dakujem za navstevu na mojom bloggu, urcite Vas budem rada vidiet aj na buduce... Pekny vecer Mira :)
OdpovědětVymazatmmm, how delicious and beautiful your strudel)))
OdpovědětVymazatNathalie)))